VÄLKOMMEN TILL ORGANIC BEAUTY AWARDS!

Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående. Produkterna som anmäls till OBA genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet och innehåll säkerställs – en kvalificerad och oberoende jury testar produkterna under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet och dess innehåll. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden – en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård i segmentet. Organic Beauty Awards startade 2016 och tävlingsledningen är oberoende från enskilda varumärken.

DÄRFÖR SKA DU DELTA I ORGANIC BEAUTY AWARDS

En oberoende branschtävling OBA är den enda helt oberoende branschtävlingen för naturlig och ekologisk hud-, hår- och skönhetsvård i Sverige då tävlingen är öppen för både svenska och utländska varumärken, både medlemmar i NOC Sweden* och märken som inte är medlemmar.

Kvalitetsgranskar OBA är den enda tävlingen för hud- och kosmetikaprodukter där bidragen granskas innehållsmässigt av en expertjury, vilket innebär att produkter med icke godkända ingredienser utesluts. Detta höjer kvaliteten på hela tävlingen jämfört med andra awards vilket också innebär att bara genom att delta i tävlingen har produkten genomgått en kvalitetssäkring.

Bedömer hållbarhet OBA är den enda tävlingen för hud- och kosmetikaprodukter där bidragen granskas hållbarhetsmässigt av en expertjury. Detta innebär att man tittar och sätter poäng på varumärkets miljöpolicy, förpackningar och transporter.

Grundlig testning OBA har en testjury som består av branschfolk, experter, journalister samt influensers som testar dina produkter (och kanske till och med hittar nya favoriter) under tre månader utifrån ett formulär med kriterierna effekt, känsla, applikation och intryck.

*NOC Sweden (Natural Organic Cosmetics Sweden) är en ideell förening och branschorganisation för alla som vill att naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård ska bli det självklara valet för den svenska hudvårdskonsumenten – för effektivitet, för hälsan och för vår miljö.

KONTAKT