Henrik Olténg

Grundare av NOC Sweden & OBA

Initiativtagare till NOC Sweden och Organic Beauty Awards. Civilekonom och tidigare mångårig VD på Weleda med ansvar för de nordiska marknaderna. Numera VD för distributionsföretaget Transmeri Nordic AB.
Catherine Dichy

Ekologisk skönhetskonsult & makeup-artist

Catherine är ordförande och ansvarig för Organic Beauty Awards juryarbete. Catherine är ekologisk skönhetskonsult, inom hudvård, smink och hår. I över 25 år har hon arbetat som makeup-artist och hårstylist, med skådespelare, artister och modeller från hela världen. 2013 släpptes hennes första bok Naturligt Skönhet.
Cecilia "Ila" Lassfolk

Hälso- och hållbarhets inspiratör

Cecilia är hälso- och hållbarhetsinspiratör som för 10 år sen började satsa på att skapa ett giftfritt och hållbart liv. Ila brinner för att inspirera andra till att hitta en giftfri väg till en vardag med mera energi och glädje. Det gör hon genom sin kanal Morotsliv och genom föreläsningar och workshops i Finland, Åland och Sverige. 2020 röstades Ila fram som Årets bästa gröna instagramprofil i Organic Beauty Awards.  
Susanne Hovenäs

Projektledare NOC Sweden

Susanne är journalist, kommunikationskonsult och skönhetsredaktör för tidningen Hälsa - den enda tidningen som uteslutande skriver om naturkosmetik. Susanne har skrivit om naturlig och ekologisk hud- och skönhetsvård i 15 år, och har ett brett nätverk inom segmentet. Hon har även haft rollen som både chefredaktör och redaktionschef på olika kommersiella publikationer och magasin.
Katarina Sundlöf Jibreus

Ekologisk skönhetsentreprenör

Ekoskönhetsexpert som under många år drev Sundløf Organic Skin Care med webbshop och butik på Linnégatan i Stockholm. Katarina har arbetat med ekologisk skönhet sedan 2008 men har långt innan dess haft ett intresse för naturliga, rena och effektiva hudvårdsprodukter. Tillsammmans med Anna Irestig är Katarina tävlingens produktexperter och ingrediensgranskare.
Anna Irestig

Lärare och föreläsare inom hud och kosmetik

Anna  är en av tävlingens två produktexperter och ingrediensgranskare. Anna är utbildad ekologisk hudvårdsterapeut, aromaterapeut och ”ingrediensnörd”. Hon arbetar bland annat som lärare på Axelsons.